Masajul terapeutic – medicina secolului XXI

Simtim cu totii cum vibratia noastra personala si cea a celor din jurul nostru scade tot mai mult datorita stresului, a frustrarilor, a situatiilor in care ne regasim zilnic.

Devenim tot mai constienti ca sufletul este cel care sufera in primul rand, iar ulterior apare si durerea, respectiv boala fizica; ne-am dat seama ca desi tratam corpul cu medicamente, un suflet netratat va genera o noua boala sau o reactivare a celei vechi.

Astfel, noi, cei de la Centrul Biofocus, am hotarat sa cream atelierele de masaj, locul in care reparam oameni. Poate parea mult spus, dar in fond despre asta este vorba. Folosim tehnici de masaj deosebite si terapii combinate, astfel incat rezultatul sa fie implinitor, atat la nivel fizic, cat si energetic.

Ambientul propice imbinat cu aromaterapia si meloterapia (terapia prin muzica) ofera rezultate uimitoare, vizibile uneori chiar de la primele sedinte.

Va asteptam sa va convingeti si voi ca masajul este o terapie foarte eficienta, relaxanta si mult mai putin invaziva decat alte tipuri de terapii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *